Scientific Sessions: April 3-6, 2018

April 3, Young Researchers Symposium
10.00-12.00h
Registration Young Researchers Symposium
April 3, Girona Seminar
16.00-18.00h
Registration Girona Seminar
18.00-20.00h
Visit Girona (city tour)
20.00-22.00h
Welcome Reception

Girona Seminar: April 4-6, 2018

April 4, 2018
08.30-09.15h
Registration
09.15-11.30h
11.30-12.00h
Coffee break
12.00-14.00h
14.00-16.00h
16.00-18.00h
18.00-20.00h
Posters (Group picture)
April 5, 2018
 
 
09.30-11.30h
11.30-12.00h
Coffee break
12.00-14.00h
14.00-16.00h
16.00-20.00h
20.00-23.30h
April 6, 2018
 
 
09.30-11.30h
11.30-12.00h
Coffee break
12.00-14.00h
14.00-16.00h
16.00-18.00h
18.00-18.30h
Closing (Awards)
20.30-23.55h

Things to see and do around Girona